Valmuer og sommerfugle


Nogle kort jeg bare lifte og lave min egen udgave af, og det gjorde sig gældende for dette kort. Jeg valgte dog at nedtone det lyserøde lidt, da jeg synes, at jeg alt for ofte ender med meget lyserøde kort.


Selve valmuehovederne er stemplet i en sart lyserød ovenpå det blå mønsterpapir, hvilket betyder, at de er meget sart tilstede på kortet – men samtidig at man godt kan se dem. Jeg valgte at tilføje lyserøde knapper samt mørkeblå blomstrede sommerfugle og en tekst stemplet i en mørk blå nuance.

—o—

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Valmuer og sommerfugle

 1. dorte says:

  waue dit kort er også super nuser sødt. meget enkelt og flot. tak for dig besøg hos mig.
  fortsat dejlig sommer

 2. Maryann says:

  Hvor er det flot Cecilie, rigtig sødt og stilfuldt.
  Men linket til det du har liftet kan altså ikke findes, når man kikker.

 3. CharlieDK says:

  Hvor er det et lækkert og sart kort du har lavet. Knus herfra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.