Studenterkort

Lone skulle bruge et kort til en student i juni, og jeg gik i en anden retning end den klassiske rød/hvide. Jeg fandt et godt citat om uddannelse, som jeg printede på hvidt papir. Herefter var det bare at dekorere rundt om citatet med lækre blomster fra Wplus9 og Papertrey Ink. Jeg tror nok, at jeg fandt et kort på Pinterest, som mindede om dette, som jeg brugte som udgangspunkt, men nu kan jeg ikke genfinde det…


Nogle af bladene er stemplet direkte på papiret med citatet, mens andre er udstansede og derefter stemplet og monteret med 3d-puder. Det giver et fint spil, at der er forskel på højderne.

—o—

     

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Studenterkort

  1. CharlieDK says:

    Skøn tekst og lækkert kort til en student.

  2. Pia Larsen says:

    Lækkert og moderne take på et studenterkort :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.