Sprøde æbler


Jeg har lavet endnu et kort med Papertrey Inks Fruit Fusion serie; denne gang med æblet og det matchende papir. Det er egentlig et ganske enkelt kortdesign (som er liftet et eller andet sted fra, som jeg desværre ikke har kunnet genfinde), men med mange fine små detaljer synes jeg, at kortet er noget andet end enkelt…


Æblesættet indeholder to æblestempler, og jeg syntes, at det var så fint, at stemple begge æbler med i hver sin farve. På det orignale kort var der også tegnet en dobbeltramme omkring æblerne, og det er en rigtig fin effekt, som jeg skal se, om jeg kan huske at bruge igen en anden gang.

—0—

     

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Sprøde æbler

  1. Karina says:

    Det er nogle flotte frugt kort, du har lavet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.