Søde kirsebær


Meget tidligt i min affære med Papertrey Ink købte jeg fem sæt med fornavnet Fruit Fusion: Det drejer sig om stempler med kirsebær, pærer, æbler, vindruer og jordbær, og dertil kom sågar de matchende papirer… Jeg skal ærligt indrømme, at det ikke er stempelsæt, der er blevet brugt meget, men det ville jeg ændre på, så jeg fik ret hurtigt lavet otte kort med disse stempelsæt – og det bragte mig på sporet af, hvorfor jeg købte dem i første omgang… Første sæt er med kirsebærene, og de er stærkt inspireret af et af de kort, Nicole Heady viste, da stemplerne blev frigivet.Kortene er jo ens designmæssigt, men jeg syntes, at det var lidt hyggeligt, hvis de ikke var fuldstændig ens, så derfor har de fået forskellige tekster. Så er der ét, der kan bruges til fødselsdag og ét, der kan bruges til lidt forskelligt.

—o—

          

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.