PL2014: Uge 22

Juhuu! Jeg kom videre med PL2014, og denne gang er det uge 22, der er kommet på plads. Det var den sidste uge i maj, så jeg er fortsat noget, der ligner to måneder bagud. Det største problem ved at være bagud er, at jeg ind imellem lige skal komme i tanke om, hvad det nu lige var, jeg gerne ville sige om et bestemt billede. Det gik nu ret nemt i denne uge, men der er andre uger, hvor det er mere kompliceret.

Uge 22 var den uge, hvor vores lille Aron blev født, og jeg tænkte, at det var en god anledning til at bruge Plys-citatet på denne uge. Sådan en lille nuttegøj fylder da bestemt meget i ens hjerte.

Til begge sider af spreadet har jeg lavet mine egne journaling spots ved at tage et element fra et andet spot eller bare et digitalt element og sat i hjørnet af det område, hvor spottet skal være. Nemt og hurtigt, og så bliver det, som jeg gerne vil have det.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to PL2014: Uge 22

 1. dorte says:

  ihh det ser jo super godt ud

 2. ser rigtig godt ud. tak for tippet med journaling spots 🙂

 3. Pia Larsen says:

  Det ser så godt ud, med den brede ramme rundt om PL siden. Godt valg, du gjorde i sin tid! Er imponeret over at du hænger i med PL. Selv kommer jeg vist aldrig til at lave PL og hvis det skulle ske, så bliver det digitalt ligesom du gør :o) Det ser så flot og stilrent ud.

 4. Jytte says:

  Lækre PL-sider.
  Jeg ville aldrig kunne tage mig sammen til at lave PL – så hatten af for jer, som har drivet til at gennemføre PL 🙂

 5. Gitte says:

  Det ser flot ud. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.