PL2014: Uge 21


Uge 21 var en varm sommeruge i Bonn, og det var den uge, hvor vi købte vores fine nye cykler samt tog på vores første rigtige vandretur. Og nå ja, så var det også den uge, hvor der var EU-parlamentsvalg.


Jeg ville have et citat, der omhandlede demokrati, og dem er der heldigvis gevaldigt mange af derude. Men da jeg fandt citatet fra Chris Patten, var jeg solgt: Det tager demokratiet på ordet og accepterer for- og bagdele ved den demokratiske styreform.


Jeg fik også plads til et cykelcitat på siden. Det er sat ovenpå et billede af mig, der prøver en cykel i cykelbutikken (dog ikke den jeg endte med at købe). Det er fedt at kunne arbejde med billeder på den måde, som man nemt kan, når man laver PL digitalt.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.