Flere søde kirsebær


Da jeg havde Papertrey Inks Fruit Fusion serie fremme lavede jeg også dette kirsebærkort, som er et lift af dette kort. Jeg har gjort mit lidt mere stramt i linjerne, fordi sådan kan jeg nu en gang bedst lide det.


Begge kirsebær er stemplet på udstansede figurer, og det ene sidder på en lille 3d-pude, så der bliver lidt højdeforskel mellem de to bær. Og så syntes jeg, at det var finere, hvis bærrene havde forskellige farver frem for at begge at være røde.

—o—

   

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Flere søde kirsebær

  1. Charlie says:

    Hvor er det sødt og sommerligt =0)

  2. Ann Weiss says:

    Dejligt sommerkort 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.