Thor 1 år

Tirsdag fyldte Thor 1 år, og så skal man jo have fødselsdagskort. Line havde bestilt et kort til Thor, og jeg havde fri hænder. Jeg udgik fra nogle af Thors farver (lime, tyrkis, sort og hvid) og så ville jeg bruge de nye stempler, jeg havde fået hjem fra Sizzix. Da både elefant og giraf kigger til venstre måtte jeg finde en løsning, hvor alle dyr kunne være på kortet, uden at det kom til at se underligt ud. Og sådan blev “stakken” af dyr født.

Jeg stemplede alle dyrene på mønstrede papirer, så jeg slap for at skulle farvelægge dem ret meget: lidt ører, fødder og prikker var alt, der skulle males, og det ligger indenfor mit kompetenceområde. Naturligvis skulle dyrene have rulleøjne, ellers er det jo slet ikke holdbart!

Elefanten holder et banner med Thors navn og alder, og så er hele kortet udstyret med ekstra skyer og stjerner.

—o—

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Thor 1 år

  1. Maryann says:

    Hvor er det sødt, de dyr er bare nuttede, må jeg sige.
    Rigtig god week-end.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.