Rosa julestjerne

I dag poster Charlie og jeg for sjette gang julekortsinspiration, og nu går vi for alvor mod de tider, hvor der skal laves julekort… Sådan er det, når man laver tingene selv: Man er nødt til at starte i god tid for ikke at skulle stresse hen mod slutningen.

For mit vedkommende har jeg en rosa julestjerne som fokus for kortet. Ind imellem kan jeg godt lide at bruge rosa på mine julekort, selvom det nok ikke er den mest oplagte julefarve. Denne måneds kort er ret enkelt: Hvid kortbase med et stykke julepapir ovenpå hvilke jeg har monteret et stykke hvidt karton, som fungerer som base for dekorationerne.

julestjerne1a

Nogle udstansede og stemplede julestjerner er arrangeret i nederste højre hjørne, og kortets tekst kommer er stukket ind imellem blomsterne. For at give kortet lidt dybde har jeg dels monteret nogle af blomsterne på 3d-puder og dels sat tre stykker bling i midten af den store julestjerne.

—o—

        

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.