PL2014: Uge 20

uge20

Uge 20 var bestemt ikke en almindelige uge, men derimod den uge hvor vi var i Tika med Esben, Sus og Alma og på Bornholm med Familien Skovgaard. Udover at være super hyggeligt, så er det som regel også ensbetydende med, at jeg har mange billeder at vælge imellem – og mange jeg gerne vil have med.

Som altid håndterer jeg de mange billeder ved at blande collage og store billeder, fordi jeg på den måde synes, at siderne bliver så enkle som muligt, mens jeg stadig får plads til mange billeder.

På dette spread har jeg holdt titlerne på billederne ens, fordi jeg ville sikre mig, at spreadet ikke blev for rodet med alle billederne og oplevelserne. Det virker meget godt at kombinere en stram font (Bebas Neue) med en håndskrift-font (Pea Elise Joy).

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to PL2014: Uge 20

  1. Dorit says:

    Bornholm er min føde-ø, og jeg glæder mig til gensynet i ferien, vi skal helt sikkert også ind i Sct. Nicolai Kirke i Rønne, hvor jeg fik mit havn. Og Christiansø… altså hvis vejret tillader, skal ikke nyde noget ellers…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.