PL2014: Uge 19

Jeg er fortsat fem uger bagud, men dem når jeg inden længe! Det er helt klart mit mål at komme på omgangshøjde med mit PL2014-album igen, så jeg ikke hele tiden skal være bagud.

uge19

Uge 19 var en uge, hvor vi fortsat havde besøg af Line, og hvor vi kørte via DK til Sverige på vores traditionelle forårsferie sammen med Esben, Sus & Alma. Jeg syntes ikke rigtig, at jeg havde så mange billeder fra denne uge, men det lykkedes mig trods alt at fylde et helt spread.

uge19_venstre

Noget af det jeg rigtig slogedes med til dette spread var at finde et citat. Jeg ville egentlig have brugt Lines ynglingsgruk, men det fyldte mere, end jeg havde plads til… Der er ingen tvivl om, at det er en udfording at have besluttet at have et citat for hvert spread, men det er egentlig også meget sjovt at forsøge at finde et citat, der passer (i det mindste bare nogenlunde) til den konkrete uge.

uge19_højre

Jeg har ikke vildt mange “regler” for mig selv, når jeg laver mine PL-spread, men jeg konstaterede sidste år, at jeg faktisk godt kan lide, at siderne er nogenlunde kronologiske. Det betyder, at jeg forsøger at have første halvdel af ugen på venstre side og anden halvdel på højre side. Det kan nogle gang give nogle udfordringer mht. farverne på billederne, fordi week-enderne åbenbart tit er mere farverige en hverdagen, men det lever jeg så med.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to PL2014: Uge 19

  1. Charlie says:

    Ser hyggeligt ud – og HUSK – aldrig lange ture i nye sko før de er gået til – selv en Ecco sko kan bide fra sig. =) Selfies føler jeg mig også altid sådan lidt – hva’nu-agtig når jeg skal tage. TAK for kigget. Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.