PL2014: Uge 17

Uge 17 var vi så heldige at have besøg af Familien Augustesen, og sådan et besøg fylder jo ikke overraskende ganske meget i ugens spread.

Det er blevet en fast aftale, at K scanner de tegninger vi får af ungerne, så de kan komme med i albummet. Agnes havde begået intet mindre end tre fine tegninger, men det er kun den ene, der kom med her på spreadet.

I weekenden var vi så heldige, at vi havde super lækkert vejr til vores udflugter, og det er også fedt på billederne. Og så er der naturligvis hende solstrålen, der dukker op på mange billeder, når hun er på besøg i Bonn med sine forældre.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to PL2014: Uge 17

  1. CharlieDK says:

    Skønne fotos fra et dejligt besøg af lille A og familie. =0) Dejlige farver – FIN isdessert – tilpas tosset K. Tak for kigget – må jeg foreslå et “n” i din overskrift på side 1 – en gang korrekturlæser – altid korrekturlæser =0) Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.