PL2014: Uge 16

uge16_thumb

Uge 16 føles som meget lang tid siden… Men heldigvis ikke længere tid, end at jeg stadig kunne huske, hvad der foregik i den uge, så nu har jeg fået lavet spreadet for den uge også.

Midt i april – lige efter jeg havde rundet de 20 tabte kilo – blev jeg udfordret gevaldigt, fordi vægten absolut ikke ville, som jeg ville. Og da PL ikke kun skal være alt det sjove, har jeg skrevet lidt om den proces det er at acceptere, at vægttab ikke er en lige vej, men derimod en meget snørklet en af slagsen…

Heldigvis er der jo masser af gode oplevelser også når vægten er træls. Så der blev også plads til påskeløjer, endnu et frilandsmuseum, blomster og hygge i uge 16.

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.