Orange sommerfugle

Jeg var meget begejstret for Danielle Flanders kort fra udgivelsen af Papertrey Inks Be Happy sæt, og jeg ville forsøge at lave min egen udgave af kortet. Jeg valgte lidt stærkere farver til mit kort, men ellers ligner det Danielles uendeligt meget.

Jeg havde ikke (og det er heller ikke lige mig) sådan en dekorativ dims, som Danielle havde under sin tekststrimmel, så jeg besluttede at lave en lille scallopped stribe. Det blev jeg godt tilfreds med, og jeg synes, det passer bedre til mit kort.

Det smarte ved at sy sommerfuglene (og deres flyvespor hen over kortet) på maskinen er, at det også holder vellummet fast på det mønstrede ark. Det er jo altid et problem at få vellum sat fast på en pæn måde.

—o—

         

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.