Make a Wish

Jeg har købt stempler fra – for mit vedkommende – et nyt firma: Lawn Fawn. Det har taget tid, før jeg besluttede mig for at købe fra Lawn Fawn, fordi deres stempler kræver, at man er i stand til at farvelægge motiverne, og det er jeg bare ikke (og jeg har ikke gidet øve mig…). Men Starry Backdrops kræver så godt som ingen farvelægning, og så har jeg altså bare noget med stjerner.

Jeg lavede min egen udgave af et af de kort, Lawn Fawn har liggende på deres hjemmeside – det eneste jeg udelod var en hvis stiplet linje rundt langs kanten på det gule karton. Det synes jeg var i overkanten og trak lidt fra det meget enkle og rene kort.

Kortet er jo mørkeblåt, så der skulle et hvidt stykke papir indeni for at man kan skrive en hilsen. Jeg stemplede skyen og månen fra sættet i nederste højre hjørne. For at få det til at se ud som om månen titter frem bag skyen, lagde jeg papir over skyen, inden jeg stemplede månen.

—o—

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Make a Wish

 1. kortmager says:

  Supersød kort!

 2. Maryann says:

  De er da bare super søde dine kort her Cecilie.

 3. Pia Larsen says:

  Åh, de er bare kanon flotte og søde! Lækkert med den gule matte som kontrast mod det blå, samt at de skaber harmoni med de gule stjerner og månen.

 4. Tja så er du også med på Lawn Fawn vognen – uha jeg er blevet fristet af flere af deres sæt og da jeg ikke er lige så glad for at klippe som du er ELSKER jeg at de nu er begyndt at lave matchende dies. Dine kort er SÅ fine. Enkle men på den hyggelige måde. Knus herfra og ØV at jeg ikke kan onsdag. HYG jer.

 5. Karina Beck says:

  Rigtig flotte enkle kort.
  Jeg er VILD med Lawn Fawn, også deres papirer, som du måske kan se på de sidste nok 20 indlæg på min blog ; ) Jeg farvelægger helst heller ikke, men PP er jo også en mulighed ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.