Fødselsdagssekskanter

Jeg har længe villet forsøge at bruge en af mine Papertrey Ink cover plates til embossing frem for at bruge dem til at skære med. Som tænkt, så gjort: Jeg valgte sekskantsdien til mit første forsøg, og det blev alletiders. Det er fedt, når man kan bruge en ting fra lageret til mere end ét formål.

For at stemple på det embossede måtte jeg have gang i mine trofaste post-it notes: Jeg afskærmede rundt om hver enkel sekskant med post-it notes, før jeg stemplede det valgte motiv. Det er nemt, men det tager lang tid.

Den matchende kuvert fik stemplet endnu en fødselsdagshilsen – i to af de farver jeg også havde brugt på kortet. Easy peasy!

Da jeg havde lavet det første kort, ville jeg lave endnu et men i helt andre og mere feminine farver, og som sagt så gjort. Denne gang valgte jeg en farvekombination, som jeg holder meget af: sart grøn, tyrkis og pink.

For at give teksten mere tyngde stemplede jeg den med VersaMark på sort karton og embossede den med pink embossingpulver. Det ser brandgodt ud med en farvet embosset tekst på sort karton.

Naturligvis fik dette sæt også en matchende kuvert stemplet i passende farver; man kan jo ikke gøre forskel på kort.

—o—

   

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Fødselsdagssekskanter

  1. Wauw hvor smart og flot – gider du skrive hvilken sandwich du laver for at embosse med en skæredie – og om du bruger nogle ekstra plader til det??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.