Fenja 2 år

I dag fylder Ks fætters datter, Fenja 2 år, og så skulle hun have en fødselsdagshilsen fra os. Jeg brugte Papertrey Inks Shakers and Sprinkles sæt til at lave kortet med det fine shaker-hjerte. Som med alle de andre ungers kort, så kom Fenjas navn og alder på kortet, og denne gang på en lille tag bundet fast i baker’s twine, der er viklet nogle gange rundt om det mønstrede papir.

Kittet fra Papertrey Ink indeholder bl.a. dies til at lave shaker-elementer, og der er også et sæt stempler med i kittet. Et af stemplerne kan lave den fine soldetalje, som jeg har stemplet i bunden af hjertet. Det var et kit, der meget hurtigt blev udsolgt, men som er sjovt og nemt at arbejde med, og jeg har fået lavet langt flere shaker-elementer, siden jeg fik fingrene i kittet.

Tillykke Fenja!

—o—

   

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Fenja 2 år

 1. dorte says:

  super sødt kort med fine detaljer

 2. Maryann says:

  Øj hvor er det sødt, det kan hun da kun blive rigtig glad for.

 3. Ann Weiss says:

  Rigtig dejligt kort! Skønne farver!

 4. Maria says:

  Super super skønt kort i nogle fantastiske farver 🙂

 5. Pia Larsen says:

  Åh, hvor sødt i dejlige farver. Og shaker kort er perfekte for små børn 🙂

 6. Karina Beck says:

  Super super sødt kort i dejlige farver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.