Caroline 3 år

caroline3_thumb

Line bestiller hvert år et fødselsdagskort til Helles ældste datter, Caroline. I år var ingen undtagelse, og vi blev enige om at traditionen med kort i særlige former måtte fortsætte (de to tidligere kort kan ses her og her). Der er noget med Caroline og hendes mor og elefanter, og så synes jeg, at elefanter er super nuttede, så valget faldt i år på en meget enkel, lyserød elefant.
Jeg fandt en tegning af en elefant på nettet, printede den ud og brugte den som skabelon til mit eget kort. For at give elefanten ekstra dybde syede jeg i hånden hele vejen rundt langs omkredsen af elefanten og dens øre. Og så fik elefanten naturligvis også et rulleøje, for det er bare så herligt med dem på kort med dyr.

caroline3a_thumb

Der skulle være navn og alder på kortet, som jeg forsøger at have det på de fleste kort til børn, og de kom til at sidde på et par bannere bag elefantens øre. Det sidste lille touch var tre pailletter, der svæver rundt om bannerne.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Caroline 3 år

 1. Annette says:

  Hvor er det sødt. Og så med syninger…..i hånden ! Respekt fra en der er for doven til det ! LOL.
  Der er noget nuttet over elefanter på kort. Pudsigt, når man tænker på hvor store de egentlig er IRL.
  God weekend dernede.

 2. margit bloch says:

  Super sødt kort. Jeg ELSKER elefanter… der er bare noget fantastisk over dem (i mere end én forstand).
  Og denne her er da bare totalt cute til et børnekort…
  SES

 3. Hvor FINT – jeg kan også godt lide elefanter til børnekort. Det er et FINT eksemplar af racen du har kreeret og i lækre farver. Knus men når desværre ikke at ses! =(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.