PL2014: Uge 13

Øj, øj Der er gået 1½ måned, siden jeg sidst fik gjort et project life spread færdigt… Det er ikke godt, men mens vi ikke har været hjemme, har jeg fundet lidt tid til at lægge sidste hånd på siderne fra uge 13.

Uge 13 var første uge hjemme i Bonn efter to uger i DK, og jeg kom hjem til et forår i fuld sving. Det var super lækkert vejr den uge, og mine gåture blev forsødet af blomstrende træer og blå himmel.

Faktisk var vejret så godt, at jeg havde årets første sandaldag, og det plejer jeg at dokumentere, så det skete naturligvis også i år. Uge 13 var samtidig også den uge, hvor jeg begyndte at træne med min personlige træner, Jens, og det skulle naturligvis også med i mit spread.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.