Mighty Oak x 2

Jeg lod mig inspirere af et af Betsy Veldmans kort fra udgivelsen af Papertrey Inks Mighty Oak, da jeg lavede ovenstående kort. Jeg var nemlig ret begejstret for idéen med at lade det negative område være i træ-mønster.

Jeg ville også have en lille fugl i mit træ, og det blev fuglen fra sidste års anniversary-sæt fra Papertrey Ink.

I stedet for at stemple teksten direkte på kortet valgte jeg at lave et lille banner i hvidt, hvor jeg kunne stemple teksten på. Jeg dekorerede banneret med små blomster fra Mini Blooms, som Betsy også have dekoreret sin tekst.

Kortet har fået dybde, da jeg har monteret det træ-mønstrede papir på 3d-puder og så sat bladene ned i hullerne. Den lille fugl sidder yderligere hævet over løjerne.

Da jeg nu ikke brugte negativen fra de hvide blade, besluttet jeg at bruge den som stencil til endnu et træ; denne gang i helt andre farver. Det gav mig også anledning til at bruge træstammen i træpapiret, hvilket jo var helt oplagt.

Jeg stemplede alle bladene igennem “stencillen”, og så brugte jeg nogle ekstra blade og monterede på 3d-puder, så kortet fik mere dybde.

Jeg stemplede teksten i VersaMark Ink og embossede det i hvidt, hvilket virker rigtig godt, når man sætter teksten på et mørkt karton, som jeg har gjort det her.

—o—

           

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Mighty Oak x 2

 1. kortmager says:

  Wow, det ser bare godt ud! Bare flot.

 2. pia larsen says:

  Lækre kort i dejlige farver.
  Håber I nyder Bornholm. Får helt lyst til selv at smutte derover til vores sommerhus i Arnager.

 3. Maryann says:

  Super kort her Cecilie, og i rigtig herlige farver.

 4. Karina Beck says:

  Uhh… Me Like ; ) : )
  God weekend.

 5. Rebecca says:

  Det er altså 2 vildt flotte kort. Glade farver og det er et fedt sæt dies og stempler. Mulighederne er jo uendelige. God weekend.

 6. Jeg kan rigtig godt lide det træ med alle bladene på – en skitse, der kan bruges til alle årstider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.