Gæstedesigner hos Scrapsisters + et fødselsdagskort med hjerter

logo_ss - GD 2-300

Det er en lidt gammel nyhed (fra fredag), men jeg er i denne måned gæstedesigner hos Scrapsisters, og det er jo en sjov opgave og en fin ære at få lov at bidrage til indholdet på DKs scrapbooking-site. I første omgang har jeg svaret på en række spørgsmål om mig selv samt vist nogle eksempler på det scrap / de kort, jeg laver. I løbet af måneden kommer der et par artikler mere fra min hånd, og dem skal jeg nok linke til, når de kommer.

Jeg har også et enkelt kort, jeg vil vise i dag. Det er lavet med Papertrey Inks Hearts Cover Plate, som er et rigtig lækkert værktøj, samt diverse PTI stempler. For at give kortet lidt dybde satte jeg en sløjfe ved siden af teksten samt dryssede tre pailetter udover hjerterne.

Jeg brugte Papertreys Color Play fra april, da jeg valgte farverne til mine stemplede hjerter. Det er vanskeligt på billederne at se, at andet hjerte fra højre er stemplet med små figurer i Sweet Blush, men bortset fra det, så var det en sjov anderledes farvekombination, end jeg normalt begiver mig ud i.

—o—

          

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Gæstedesigner hos Scrapsisters + et fødselsdagskort med hjerter

  1. Maryann says:

    Super lækkert kort Cecilie, og så lækre farver du har brugt til hjerterne.

  2. Sikke et flot kort, og en rigtig god ide, super :0)

  3. Hvor er det fint – og ved klik på foto kan jeg godt se de små, sarte lyserøde stjerner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.