En lille fjer…

For et par uger siden havde Papertrey Ink en Make it Monday-udfordring, hvor man skulle lade sig inspirere af broderi, og det gjorde jeg så. Jeg faldt over dette broderi på Pinterest (det linker desværre ikke tilbage til det oprindelige sted, hvor broderiet kan findes), som jeg var ret begejstret for. Så jeg gik i gang med et kort, hvor det stemplede motiv var i mørkegråt og med en enkel detalje i rød.

Jeg stemplede teksten til kortet i VersaMark Ink og embossede med hvidt embossingpulver. På hver side af teksten satte jeg en enamel dot, så kortet også fik lidt dimension.

—o—

     

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to En lille fjer…

 1. Maryann says:

  Et rigtig flot kort, stilfuldt og super elegant.

 2. Charlie says:

  Hvor ser det bare godt ud. Og knivskarpt stemplet som altid. =0)

 3. Jytte says:

  Skønt kort og alletiders måde at bruge stempler på 🙂

 4. Anne says:

  Det er et superflot kort. Jeg kan godt lide det helt enkle, og at du giver den ene fjer lidt farve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.