Tillykke Charlie

I fyldte skønne Charlie rundt, og når man gør det, skal man naturligvis have et kort. Jeg håber, at kortet nåede frem, men det kan være en udfordring at få et kort fra DE til DK henover et utal af helligdage. Kortet er et lift med små justeringer af et kort lavet af designeren bag Papertrey Inks Be Happy sæt.

Blomsterne er perfekte til et forårskort, og jeg tænkte, at de skulle have lidt ekstra med halvperler i de blomster, der er udstanset og sidder på 3d-puder.

Sommerfuglene er virkelig kære, og jeg er lidt vild med, at man kan udstanse følehorn (hedder det på sommerfugle) til den store sommerfugl. Desværre kan man ikke gøre det samme til den lille sommerfugl, så den har stemplede følehorn i stedet.

Da jeg har lavet kortet på et kort- og kuvertsæt fra en lokal (og meget mærkelig butik), Tschibo, besluttede jeg at dekorere kuverten med et par blomster og blade også.

Endnu en gang:

Tillykke Charlie!

—o—

     

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Tillykke Charlie

  1. Annette says:

    Ja, er jo flere scrappere der har været i gang med kort til vores skønne veninde.
    Dit bidrag er bare så sødt – og jeg ville klart kunne gætte, at det var dit, hvis jeg så bunken hos Charlie. Så fint og elegant og lækre materialer.

  2. Et rigtig fint F. kort og rigtig søde farver :0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *