Sizzix papir til udprint

Du kan nu downloade nogle fine papirer, som du selv kan printe, fra Sizzix’s website. Det var nøjagtigt, hvad jeg gjorde, da jeg ville lave nogle forårsfødselsdagskort.

Jeg tror, at mit favoritpapir er det med de blå prikker i cirkelmønstre: Det er meget mønstret, men samtidig er det også rigtig nemt at bruge. Til disse to, næsten ens kort brugte jeg det blå papir i kombination med to små tags, hvor jeg har stemplet kortets tekst på.

Til det andet sæt kort brugte jeg fire forskellige af papirerne, som jeg klippede ud til små bannere, der blev “hængt” op hele vejen henover kortet. De blev så samlet med ensfarvet karton, hvor teksten stod stemplet på. Sidste touch var lidt pallietter, som blev strøget med let hånd.

—o—

Big Shot maskine
Printable Easter papers from Sizzix
 Sizzix Framelits Tags, Sentiments

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Sizzix papir til udprint

  1. Maryann says:

    Alle sammen rigtig fine kort Cecilie og i skønne farver også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.