Kortkasse

Siden vi flyttede, har jeg ikke haft et decideret scrapværelse, hvilket betyder, at mine ting og mit bord er i vores stue. Det betyder også, at jeg har haft fokus på at “gemme” tingene, så de kan ryddes væk, når jeg ikke bruger dem. Vores metalskabe står i stuen, og jeg har mange af mine scrapting i kasser, skoæsker mm inde i skabene. Selvom tingene altså er pakket væk, er det meget rart, at boxene ser ordentlige ud, når jeg åbner skabene – bare fordi jeg er en fims.

I dag tænkte jeg, at jeg ville fixe den skoæske, jeg har mine færdige kort i, for selvom den fungerede, så så den ikke køn ud med prismærke mm. Jeg fandt en gammel Basic Grey serie frem, som jeg lavede forsiden i.

Jeg kunne ret godt lide, at der var en mega-eyelet i enden, og den ville jeg bibeholde. Så jeg markerede, hvor der skulle være hul, og jeg har fået en magnetisk plade til min Big Shot, som gjorde det nemt at udstanse hullet lige, hvor jeg ville have det!

Udskæringen omkring eyeletten blev ikke helt perfekt, så jeg besluttede at lave en dekorativ ring, der kunne sidde indtil eyeletten. Heldigvis passede en af mine Nestability-cirkler i størrelsen til eyeletten. Jeg valgte at lave ringen i det mønster, der var på bagsiden af det ternede papir.

Da ringen var limet på, så kassen uendeligt meget pænere ud, end da jeg startede. Også selvom det er rent kosmetisk, for siderne af kassen er jo fortsat hvide. Men når jeg åbner skabet ser det pænere ud end før.

Jeg bruger dymo til alle kasserne i skabene, så her er der også kommet en lille dymo-strimmel på, så man ikke går fejl af, hvad der er i kassen.

Det var et hurtigt og nemt lille projekt, men nogle gange gør de små ting faktisk relativt stor forskel.

—o—

   

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Kortkasse

 1. Maryann says:

  Jeg er helt enig med dig, det ser bare smadder godt ud, når man har pynteet det hele lidt, og din æske er bare blevet rigtig flot nu, så det gør helt sikkert en kæmpe forskel.

 2. Hanne Gross says:

  Den ligner en hel million.

 3. Karin says:

  Ser bare godt ud Cecilie 😉 Tror måske nok sådan en magnetisk blade bliver nødt til at flytte ind hos mig også 😉

 4. Pia Larsen says:

  Total lækker fed skoæske du har fået nu! Og jeg kan virkelig godt forstå, at du gerne ville bibeholde den store eyelet.
  Jeg har 2 IKEA CD box stående, hvor mine kort kommer i. En box til OSH kort og Cancerkort, samt konvolutter og celofankortpasser. Og en box til de kort, jeg beholder (eller sælger).
  God Påske

 5. Jamen så er jeg også en “fims” for jeg kan SÅ godt lide din kasse. Og bortset fra de gange jeg DRUKNER i rod – så elsker jeg også sådanne fine systemer. =0) God påske og tak for kigget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.