Hexagon-jul

Det er den 24. april, og det betyder, at det endnu en gang er tid til, at Charlie og jeg poster et julekort på OSHs hjemmeside. For mit vedkommende har jeg lavet et julekort med et juletræ lavet i sekskanter. Idéen til træet har jeg set på Pinterest, og det var sjovt at føre ud i livet.

Jeg brugte Tim Holtz’ Hexagon die til at udstanse sekskanter i forskellige julepapirer, og så var det bare at vælge hvordan de skulle kombineres til mit juletræ. Da træet var færdigt (og faktisk også resten af kortet) pyntede jeg sekskanterne med guldfarvede halvperler.

Kortets hovedtekst sidder på en strimmel karton med en udstanset kant, men faktisk har jeg brugt Papertrey Inks Stylish Sentiments: Holiday til at lave mønstret bag juletræet, så der er mange hilsner på dette kort.

—o—

   

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Hexagon-jul

  1. Det er SÅ lækkert dit kort denne måned. UHA jeg har noget at leve op til – men vi får sneget lidt kort i julekortkassen og kan se frem til mindre stress med de private julekort i år, så TAK for din gode ide. =0)

  2. Maryann says:

    Hold da op hvor er i 2 bare dygtige, jeg når overhovedet ikke noget i den retning før i sidste sekund. Og hvor er det flot og i lækre farver.

  3. These hexagon cards are amazing! I love them! (And the ones above this post!)
    Danielle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.