Hexagon-jul II

I går viste jeg et kort, hvor jeg havde brugt sekskanter til at lave et juletræ, og da jeg havde lavet det, havde jeg en del sekskanter i overskud. Dem brugte jeg til at lave et mønstret papir til endnu et af årets julekort.

Jeg havde gemt (for den håber jeg at bruge i en anden sammenhæng) den strimmel, der bliver tilbage, når man fjerner alle sekskanterne efter at have udstanset med Tim Holtz’ Honeycomb die. Den brugte jeg som ramme for opbygningen af mit mønsterpapir, fordi sekskanterne på den måde kom til at sidde helt perfekt i forhold til hinanden.

Det mønster jeg fik ud af denne idé var ret “busy”, så jeg besluttede at holde dekorationer relativt enkle: Lidt seam binding bundet omkring mønsterpapiret dekoreret med en Tremendous Tag fra PTI og lidt dims var alt, hvad der skulle til.

—o—

     

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Hexagon-jul II

  1. Bodil Hansen says:

    Sikke en god ide, og den kan bruges på mange måder, super :0)

  2. Annette says:

    Bare SÅ flot og sikke en fin ide. Men kommer du ikke foran på den måde…? Haha.

  3. Heidi says:

    Smart tænkt at bruge gitteret som afstandsmåler. Jeg ville blive tosset, hvis jeg skulle sidde og fifle med at få alle “brikkerne” til at sidde lige. Flot resultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.