FTF: Straffe Hendrik

Tirsdag morgen kom K listende med en lille belgisk øl i hånden… Han ville høre, om jeg kunne lave et lille mærke, vi kunne sætte om halsen på flasken. Den skulle nemlig bruges som en belønning for den geocacher, der bliver den første til at finde Ks nyeste geocache. Det var da en opgave, der var til at gå i sving med, og selvom K efterfølgende har hævdet, at han bare mente et lille enkelt skilt, så mener jeg nu, at han godt vidste, at jeg ville lave lidt mere end det. Og at det var derfor han spurgte mig 😉

Jeg brugte PTI’s tag, der passer rundt om en flaske, og så dekorerede jeg den med papir (der tilfældigvis lå på bordet) og lidt pynt. Teksten gav stort set sig selv: FTF betyder First to Find (altså den der først finder geocachen), Straffe Hendrik er navnet på kassen og GC3Y1BF er det navn kassen har online. Derefter var der bare tilbage at vandre ud og ligge den på plads i skoven – en lille rundtur på små fem kilometer på en tirsdag aften 😉

K var heldig tilfreds med resultatet, så nu venter vi spændt på, at kassen bliver officielt frigivet og den første finder kommer forbi. Forhåbentlig kan han / hun lide belgisk øl.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to FTF: Straffe Hendrik

 1. margit bloch says:

  Sikken en sød og sjov idé… 😉
  Der venter da en FED overraskelse til 1.manden(m/k)…
  Jeg kender i hvert fald 1 der ville blive lykkelig =0)… men han geocacher ikke 😉
  Knus

 2. Maryann says:

  Sikken en fed idé og der er helt sikkert en, som får en skøn overraskelse, og det gjorde du nu rigtig godt, må jeg sige.

 3. Karina Beck says:

  Det er sørme et flot tag, du fik lavet. Og en dejlig overraskelse, at finde den. Jeg har aldrig prøvet at Geocache, men vil rigtig gerne! Jeg ved, at man kan låne udstyr på Orø, hvor min søster har sommerhus. Så det skal helt sikkert prøves engang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.