PL2014: Uge 10

Så kom uge 10 også på plads – det var en uge med mange forskellige begivenheder, hvilket gjorde den lidt udfordrende lige at så lavet. Nogle gange kan det være nemmere, hvis man ikke har helt så mange billeder, ikke helt så mange oplevelser, man gerne vil have med.

Jeg lod Esben, Sus & Almas sidste par dage i Bonn fylde stort set hele venstre side af spreadet. Det er kun lige mine nye PTI-stempler, der har sneget sig ind imellem besøget fra DK.

Højre side er dedikeret til week-enden, hvor vi dels var i Holland og gå tur samt spise årets første is, dels var til James Blunt koncert og dels kørte til Kiel/DK og gik tur undervejs. Jo, der var gang i week-enden.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to PL2014: Uge 10

 1. Charlie says:

  Skønne fotos fra besøg af Alma med familie og DEJLIGT at se dig her i DK. 1000 tak for de fine OSH kort. Flot at det går så fint med vægttabet – nu er jeg typen der ikke spørger en dame om hverken hendes alder eller vægttab – men jeg kunne bestemt godt se der var mindre af dig denne gang. Jeg hepper på dig – og prøver selv at reducere da mine gåture i hverdagen jo ikke bliver så LANGE (hø hø) som dine. Knus og hils din K fra mig og min K =0)

 2. margit bloch says:

  Sikke fine sider, Cecilie.
  Det var så dejligt at SES… IRL… – men timerne flyver…
  Super at du har fået gang i vægttabet… J var SIKKER på, at du havde tabt dig… så han havde ret. Jeg synes, at det er sværere, når det er længe siden vi sås sidst.
  Fortsat god vind med projektet… jeg ved fra mig selv, at det er en KAMP… !!
  Men bare det går den rigtige vej, skal man jo være glad ;o)
  Kram… og hils K fra os begge 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.