Juleguirlander

Endnu en gang er det tid til at poste et af årets julekort: Jeg havde lige fået nye stempler og dies hjem fra Papertrey Ink, og de skulle straks sættes på arbejde. Kortet er et mix af mønstrede papirer og guirlander lavet med dies og stempler. Jeg har givet guirlander og tekst en neutral baggrund, dekoreret med en smal glimmerkant og nogle syninger.

Kortbasen er sort, og det er måske ikke den mest almindelige farve til et julekort, men jeg synes, det passer rigtig godt til et mere moderne, friskt julekort som dette. Faktisk er det største problem med den sorte kortbase, at jeg er nødt til at sætte et lyst skrivefelt indeni kortet, men det tror jeg, jeg klarer.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Juleguirlander

 1. Annette says:

  Det var dog en sød udgave af et julekort.
  Det er nu også så fint med syningen……gid jeg var mere flittig til at hive symaskinen frem noget oftere.

 2. Hvor er de fine de guirlander – rigtig god ide

 3. margit bloch says:

  Det er simpelthen det mest “nuttede” julekort… EVER…
  Vild med de guirlander…
  Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.