Be Happy fødselsdagskort

Jeg har købt Papertrey Inks nye stempel- og diesæt Be Happy, og det er jeg rigtig glad for, da det er et fint sæt, som kan bruges til en masse dejlige kort. Da jeg satte i gang med at bruge sættet, vendte jeg mig til at lifte et kort af Melissa Bickford.

Be Happy byder på fine blomster og sommerfugle, men også på den lille firkantede ramme og den buede strimmel. Umiddelbart ganske forskellige elementer, men de er nemme at kombinere til super hyggelige kort.

Jeg var ret begejstret for Melissas idé med at stemple rammen på selve kortbasen, da det giver kortet lidt mere mønster uden at trække noget fra pynten i øvrigt.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.