Til lykke, Line!

I dag er vi til Lines fødselsdag, og når man har fødselsdag, skal man have et kort og en gave. Kortet til Line blev til på basis af en kombination af PTIs skitser og farvekombinationer:

Skitsen tvang mig noget ud af min comfort zone, da jeg ikke umiddelbart kunne se, hvordan den skitse skulle virke. Men jeg måtte forsøge mig med den, og endte med et kort jeg er så tilfreds med, at det blev Lines fødselsdagskort!

Jeg brugte PTIs Mini Blooms og Bigger Blooms til at stemple mit eget mønstrede papir, bandt baker’s twine omkring og monterede det på kortbasen med 3d-puder. Det er ikke tit, jeg går i krig med at lave mønsterpapir som dette, men det var rigtig sjovt, så det må jeg vist til at gøre oftere.

For at give kortet det sidste lille touch fik hver af de små mørke blomster et stykke bling i midten.

Og så var der jo bare tilbage at pakke gaven ind (den går forresten også i orange kulører), skrive kortet, køre til DK og fejre Line.

Til lykke, Line!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Til lykke, Line!

  1. Line says:

    Tak, tak! Det er bare sådan et fint kort – og med yndlingsfarven endda 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.