PL2014: Uge 7

Uge 7 voldede lidt problemer – måske fordi jeg ikke havde så mange billeder? Måske fordi vi fik gæster i uge 8, og jeg derfor bare ikke prioriterede at få spreadet lavet? Under alle omstændigheder har jeg heldigvis fået styr på uge 7 nu.

Jeg fortsætter ufortrødent med det samme overordnede design og med de ugentlige citater og “Week in Review” kort. Why change a winning team? Til trods for at vi virkelig ikke går op i Valentine’s Day, valgte jeg at have hjerter som gennemgående tema for dette spread – hvorfor ikke når man nu kan 😉

Jeg så masser af skøjteløb i forbindelse med OL, og det skulle naturligvis med i PL. Jeg valgte et billede af amerikaneren Jason Brown, fordi hans show virkelig var et, man blev i godt humør af. Billedet er et, jeg har hentet på nettet, og det virker altså rigtig godt at blande omverden ind på den måde.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to PL2014: Uge 7

  1. Alison says:

    Hi Cecilie,
    Hope you’re well. I really like your projects and have an opportunity you may be interested in to join our Design Team. Would you be able to contact me as I can’t find your email address anywhere sorry! Thanks, Alison

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.