PL2014: Uge 6

Jeg kan ikke helt gennemskue, hvad det er, der gør nogle uger så meget nemmere at få på plads end andre, men uge 6 var en af de hurtige. Allerede i løbet af ugen havde jeg nogle af billeder på venstre side klar, så i dag skulle jeg primært fokusere på tekst og på at fylde højre side ud.

Det er første gang, at ugens citat er dekoreret med et farvet mønster, men jeg syntes, at den gule passede bedre til alle de andre varme farver på spreadet. Faktisk er farverne en del varmere på denne side end de tidligere – måske går det uvægerligt sådan jo længere vi sniger os ind på foråret og sommeren?

Ugens vigtigste nyhedshistorie var tilsyneladende aflivningen af en giraf i Kbhs zoo, så Marius fandt også vej til mit PL. Derudover har jeg måttet ty til ord for at dokumentere vores week-end i det danske, da jeg faktisk ikke fik taget ret mange billeder. K har selv skrevet det meste af teksten om julefrokosten, og jeg kan ret godt lide, at hans stemme også bliver hørt i fortællingen om vores liv.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.