Klokker og kristtjørn

Så er det endnu en gang blevet den 24. og tid til, at Charlie og jeg poster hver vores månedens julekort. Denne gang har jeg intet mindre end to kort klar til vores lille udfordring.

Det første af kortene har jeg liftet fra et kort, jeg nu desværre ikke kan genfinde. Jeg kunne godt lide, at det brugte traditionelle julefarver og -motiver i kombination. Og vi kom jo ikke udenom at rød, grøn og hvid er sådan rigtig julet. For lige at give kortet det sidste jul, fik bærrene lidt glimmer.

Kort #2 kører i kølige blå-grå toner. Her har jeg brugt en del mønstrede papirer, hvilket jeg ellers har lidt problemer med for tiden. Stemplet og de udskårne klokker stammer fra Wplus9.

Klokkerne er udstanset i hvidt karton, derefter løbet igennem klister x’et, så der kom klister på forsiden af hver klokke. På den måde kan man få glimmeret til at dække hele figuren, og det, synes jeg, ser bedst ud til et projekt som dette.

Med disse to kort har jeg fire kort i julelageret, og det er altså fire kort, jeg ikke skal bekymre mig om at lave, når det bliver december. Hvordan går det med dine julekort 😉 ?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Klokker og kristtjørn

  1. Charlie says:

    De er SÅ fine og sjovt at vi begge tænkte kristtjørn denne måned. Jeg har også 4 – men det er fordi jeg har lavet 2 af hver fordi det passede med det karton jeg skar op. FEDT vi holder dampen oppe. Jeg går i tænkeboks til næste måned. =0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.