Juleklokker

En af farvekombinationer fra PTIs jubilæumsudfordringer mindede mig ubetinget om jul, så det kunne ikke være anderledes, end at jeg måtte i gang med julestemplerne.

Jeg valgte den skitse, jeg mest syntes, kunne ligne et julekort og så satte jeg i gang. Faktisk har jeg tidligere lavet kort, der der ligner skitsen meget, men det skal jo holde mig tilbage fra at gøre det endnu en gang.

Resultatet blev et julekort, hvor jeg brugte PTIs Bells & Boughs i kombination med en tekst fra Love Lives Here: Holiday.

Jeg valgte både at have en stemplet sløjfe og en i baker’s twine. Jeg prøvede uden den stemplede, men jeg syntes ikke, at det så fyldigt nok ud, så den fik lov at blive. Og bling skal der jo til på et julekort…

I stedet for at klippe kageservietten til lod jeg den gå om på bagsiden af kortet, og det gør egentlig at bagsiden er lidt mere festlig. Og naturligvis har jeg stemplet kortet med mit julekortsstempel.

Nu har jeg lavet 4/30 julekort, så det går den rette vej.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Juleklokker

 1. Bodil Hansen says:

  Super sødt julekort, med en god opsætning og så i nogle dejlige farver :0)

 2. Charlie says:

  BISSE – nu kom du igen først med et julekort eller er det et ekstra ?? FLOT er det “tiværtifal”. Knus

  • Cecilie says:

   Charlie – det er skam et ekstra 😉 Jeg har to på plads til den 24. også. Så det går den helt rette vej med det her julekortshalløj. Håber du når det! Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.