Is & vafler

De her billeder var så skønne, at der ikke kunne være nogen tvivl: De skulle finde deres vej til et layout i Merles album. Og jeg ville have så mange som muligt med, så jeg fandt en skitse, der kunne klare den opgave og satte i gang. Jeg brugte Echo Park papirer, som var helt perfekte til Merles fine sommer-outfit.

Datoen er med, og den er pyntet – som så ofte før – med signatur sommerfuglen. Det var godt, at jeg købte den Martha Stewart punch til at lave sommerfuglene med.

Det lille “this is best” banner er en digital fil, jeg har printet ud, da jeg fortsat lavede PL fysisk, men som lige passede perfekt i farverne på dette layout. Og så er det pyntet med de fine fine enamel dots.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Is & vafler

  1. Det er da billeder som gør, at man ikke kan blive andet end i godt humør.

  2. Karina Beck says:

    Hvor er det et dejligt layout! Dejlige farver og skønne billeder!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.