En lille blomst

Via en af de blogs jeg læser, fandt jeg Retrosketches, som jeg synes er meget fine. Jeg besluttede mig for at prøve kræfter med skitse #97. Det blev til to kort, fordi jeg på den måde kunne bruge et stykke 6*6 stykke papir op.

På det første kort jeg lavede fik jeg brugt noget gammelt ruskindslignende bånd op; der var lige præcis nok til, at jeg kunne binde en fornuftig størrelse sløjfe. Til kort #2 måtte jeg finde et alternativ til båndet, og det ændrede faktisk kortet mere, end jeg havde forestillet mig, at det ville.

Blomsten er blevet til som et mix af PTI Mini Blooms og Wplus9 Fresh Cuts – og jeg er svært begejstret over, at de forskellige sæt så fint lader sig kombinere.

Jeg tror ikke, at det bliver sidste gang, jeg vender mig mod Retrosketches, da der er mange fine skitser på den side.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to En lille blomst

  1. Charlie says:

    Men FINE blev de begge to – jeg kan rigtig godt lide det sarte nodeark du har stemplet i baggrunden. KH herfra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.