Birthday balloons

Der er for alvor gået hul på kort-boblen, og jeg er sikker på, at de er mit nye bord, der er årsagen: Det virker super godt at sidde under vinduerne med mine ting rundt om mig.

Dette kort er lavet til endnu en udfordring hos Papertrey Ink: Man skulle bruge et stort ord som fokus for kortet, og jeg valgte PTIs Wonderful Words: Birthday. Det er omgivet af balloner fra Birthday Styles. For at give kortet lidt mere liv har jeg bundet snor omkring hver af de tre balloner. Den sorte strimmel er American Crafts glitter tape, som helt klart er noget, man godt kan blive afhængig af (Sarah og jeg skulle have alle farver på vej hjem…!). Derudover har jeg brugt to farver fra PTI: Limeade Ice og Hawaiin Shores.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Birthday balloons

 1. Charlie says:

  Supersødt kort – kanon ide med at lade den ene ballon “slippe fri”. =0)

 2. Karina Beck says:

  Smukt PTI kort!!

 3. Pia Larsen says:

  Lækkert, lækkert!! Særligt “Birthday” die-cut ordet er jeg vild med.

 4. Karin says:

  Super fine kort du har gjort 😉 Ja, arbejds pladsen har kæmpe betydning 😉 Jeg forsøger hele tiden at finde gode opbevarings løsninger så tingene ikke er for besværlige at få fat i 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.