Sommer & sol

Jeg har bestilt proffesionelt fremkaldte billeder af Bertram, Merle og Alma, fordi jeg synes, de er federe at arbejde med end hjemmeprintede billeder er det. Det betyder naturligvis også, at det er om at komme i gang med at scrappe nogle af dem. Jeg var ret vild med sommerbilledet af Merle, så det skulle naturligvis scrappes i en fart.

Jeg kørte med lag på lag på lag af papirer og dims, jeg lige blev inspireret af, og det var en sjov proces. Det der voldede mig mest besvær var sådan set titlen, som jeg måske heller ikke er 100% tilfreds med, men som jeg på den anden side heller ikke kan se, hvordan jeg skal ændre. Så den får lov at forblive, som den er.

Jeg kan godt lide idéen med splat på layouts mm, men jeg synes ikke lige, at det er en teknik, jeg behersker. Men jeg har et stempelsæt, hvor der er et konfettistempel med, og det kan bruges lidt som splat. Det bliver mindre tilfældigt, men jeg synes, det er et lidt lækkert look alligevel.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Sommer & sol

  1. Charlie says:

    Det er blevet SÅ fint og jeg kan godt lide dit beherskede splat. Og så i tøsefarver. =0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.