PL2014: Uge 2

Så er uge 2 af PL2014 også klar, og det går altså meget nemmere for mig nu end sidste år. Jeg tror, jeg har fundet et look, jeg kan lide og en arbejdsgang, der virker for mig.

Et af mine erklærede mål for PL2014 er at få mere helt almindelige hverdagsting med i albummet, så derfor er der et billede af mit lager af hytteost samt en angivelse af prisen på hytteost netop nu. Der er også et uskønt billede af vores beskidte og propfyldte bil. Og så er der en mini-reportage om James Blunts rolle i vores liv ;o)

2. side rummer billeder fra vores aktive week-end, som jeg har opsummeret på et enkelt journalingspot, hvilket jeg faktisk synes, virker meget fint. Derudover har jeg endnu en gang fået plads til Ugens opskrift. Jeg regner ikke med, at det skal være med hver eneste uge, men da jeg lavede en rigtig god opskrift lørdag aften, måtte den med i denne uge.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to PL2014: Uge 2

  1. Heidi Sivsko says:

    Jeg synes godt nok det er blevet flot – jeg er stadig imponeret over dig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.