PL2014: Uge 1

Ugen er nærmest ikke gået endnu, men jeg har fået lavet ugens PL-spread alligevel. Jeg glædede mig så meget til at komme i gang med det med de nye digitale valg, så jeg har arbejdet på det i løbet af ugen. Og så er det jo nemt at blive færdig, inden ugen er omme.

Jeg har nydt processen med det nye digitale look langt mere, end jeg nød den fysiske PL sidste år. Det går nemmere, og jeg bliver gladere for resultatet. Så so far so good – kun 51 uger tilbage…

Jeg forsøger at få endnu mere af hverdagen med i år, så derfor er der info om, hvad vi ser i tv, en af ugens favoritopskrifter og den slags med. Det regner jeg med at fortsætte, for det er sådan nogle småting, der forsvinder med tiden.

Er du kommet i gang med PL2014?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

9 Responses to PL2014: Uge 1

 1. Diana says:

  Jeg overvejer faktisk at hoppe med i år og måske digitalt, da det nok er mere realistisk. Bruger du Photoshop??

  • Cecilie says:

   Hej Diana – hyggeligt at du kommer forbi 😉

   Ja, jeg bruger Photoshop Elements og har købt templates fra Cathy Zielske, da hendes er mere stramme i designet end dem Becky Higgins’ team har lavet. Og der er ingen tvivl for mig om, at digi-PL er den hurtigere løsning.

 2. lam says:

  ser super godt ud og godt du nyder det, for det er jo det vigtigste. jeg er lige blevet færdig med mit 2013 i papirudgaven ,for jeg ved at den digitale udgave aldrig bliver mig, selvom jeg synes det ser rigtig godt ud

 3. Sarah says:

  Jeg er så meget med! Dog i papir udgaven. Mangler kun 8 uger af 2013 (hvor billederne er fremkaldt!). Så skal nok komme i mål.
  Går i gang med at finde billeder til uge 1 snart. Og så tror jeg måske du skal tage nogle billeder af os til min forside når vi kommer på besøg.
  Og jeg vil også prøve at få lidt mere dagligdag ind i min PL – fx priser på benzin, opskrifter, film og tv, musik, billeder af mælkekartonen osv.
  Derudover forsat et billede af mig om ugen og den eneste anden regel er at jeg skal lave det.

  Det ser super godt ud og jeg er sikker på at du bliver så glad for resultatet. Jeg vil nu elske at have 2 bøger pr år. Så hellere smide noget af alt det andet rod ud vi har. Kan lige regne ud at der kan stå 30 albums bare i den ene reol jeg har – så der er da plads til 15 år.

 4. Heidi Sivsko says:

  Nej keg laver ikke PL2014 – og jeg er endnu ikke færdig med 2013.
  Men man bliver helt vild fordi dine digitale PL2014 er så flotte – du er super god til det:-)
  Krammer Heidi

 5. Mette says:

  Gisp…nu opstod der endnu et behov – jeg må lære at digiscrappe…!!! Ingen tvivl om det – jeg kommer ikke til at savne lim på fingrene, der bliver behovet jo dækket når man laver kort 🙂

 6. Cathy says:

  They look WONDERFUL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.