Photo a Day

Sidste år tog jeg ikke daglige billeder, og det var rart med en pause fra ugebillederne – men jeg savnede egentlig også lidt det fokus på hverdagen og fotograferingen, som daglige billeder naturligt giver.

Jeg har set Chantelle aka Fat Mum Slims lister med idéer til dagens foto flere steder i løbet af de sidste par år, men i år besluttede jeg mig så for at hoppe med på bølgen. Som noget nyt bruger jeg i år telefonen til at tage de her daglige billeder, og så deler jeg dem via Instagram (selv hvis du ikke har Instagram, kan du se billederne online ved at følge linket). Formentlig laver jeg en månedlig opdatering med alle billeder fra måneden her på bloggen – og mange af dem ender nok også i PL2014.

Tager du daglige billeder i år? Og hvis ja: Hvor kan man se dem henne?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Photo a Day

  1. Vibeke says:

    Det lyder egentlig meget sjovt, og med telefonkameraet er der en chance for, jeg får gjort noget ved det. Du kan finde mig på Instagram 🙂

  2. Line says:

    Ih, det er altså sjovt at være med i! Og helt rigtig er det nemt, når det bare er mobilen, der skal tage billedet.
    Jeg kan findes på Instagram under brugernavnet linethy42 🙂

  3. Pingback: Photo a Day: Januar | @ Cecilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.