Photo a Day: Januar

Som proklameret 2. januar, så agter jeg i år at hænge i med Fat Mum Slims Photo a Day udfordringer, og nu er den første måned allerede gået. Utroligt. I løbet af måneden har jeg overvejet, hvad jeg ville bruge billederne til, udover at poste dem på Instagram. Jeg besluttede, at jeg vil få dem trykt i en Blurb-bog, når året er omme. Til det formål har jeg designet en 7*7″ template, som jeg vil bruge gennem hele året. Det giver mig samtidig mulighed for at poste hver måneds billeder her på bloggen, så uden yderligere tekst, kommer januars daglige billeder her:

{forsiden til min Blurb-bog}

 

Som det ses, så er der naturligvis plads til lørdag og søndags billeder fra denne uge, og jeg er da også så småt ved at overveje, hvilke billeder der passer til februars prompts:

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Photo a Day: Januar

  1. Louise says:

    Super super lækre billeder. Sidder næsten og bliver helt inspireret. Glæder mig til at følge dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.