Det bliver en kort cykeltur

Jeg har ikke scrappet siden sidste vinter, men nu skulle det være. Jeg har tjekket med aftagerne af siderne, at de fortsat er interesserede, så nu er jeg i gang igen. Layout #1 i år er lavet efter Inspired Blueprints sketch #82 – og et billede af Alma, dagen før hun fyldte to år.

Skyerne er lavet med mine skattede PTI dies og dekoreret med pailletter. Og som det ses har jeg endda sneget to forskellige slags washitape ind på layoutet – det er godt at få brugt!

Da jeg skulle finde bogstaver til titlen kom jeg forbi de to grønne tuborghatte, som jeg har haft i det meste af min scrapkarriere. Så nu var det da på høje tid at få dem brugt. Og nå ja: Hvis titlen virker underlig, så er det altså fordi Alma står med sin cykel på altanen, og der kan man jo ikke køre ret langt ad gangen.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Det bliver en kort cykeltur

 1. Diana says:

  Godt at læse, at det ikke kun er mig, der ikke har scrappet i et års tid (eller næsten to) for mit vedkommende. Men jeg har som dig, også fået lavet et lo i den forgangne uge. Det er stort 😉

 2. Gitte says:

  Sikke et skønt LO du har lavet. Skønne farver og fine detaljer. Skønt at se et LO fra dig, glæder mig til at se flere i år.;O)

 3. Charlie says:

  UHA nu fører du igen stort med 1 LO – jeg SKAL lave et i januar – SKAL SKAL SKAL.
  Dit er (selvfølgelig) fantastisk. Skønt billede af Alma – og jeg elsker din titel. Jeg troede såmænd hun havde nogle meget energiske forældre og lige selv havde måttet pointere at hun ikke var klar til en triathlon men kun en kort cykeltur. Men uanset årsag er det en CUTE titel. Knus og jeg er til gengæld klar til vores 2014 aftale…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.