Juleblog 9. december 2013: En snemand

Her bliver altså virkelig stille (og underligt tomt), når vores gæster rejser hjem – hvilket i høj grad er tilfældet, når gæsterne har børn med. I den periode de er her, er der jo mange flere sager i huset, og dem fornemmer man fraværet af. Så vi nyder det, når huser er fuldt med fis og ballade, modellervoks og legoklodser, dukkebleer og Playmobil indianere. Og når de ikke længere er der, nyder vi naturligvis vores hjem, som det ser ud til dagligt – og så glæder vi os til næste besøg!

Da Bertram og jeg klippe-klistrede forleden, lavede jeg blandt andet et enkelt julekort (jeg er så langt bagud på den front i år). Da jeg for et par år siden havde set en idé med en snemand lavet af papircirkler lagt ovenpå hinanden, ville jeg forsøge mig med netop sådan en fyr. Det var enkelt at lave ham: Tre cirkler i forskellige størrelser lagt ovenpå hinanden med 3d-puder og så diverse papirdele, som udgør næse, mund, knapper, tørklæde mm. Jeg valgte at give min snemand en højhat med en kristtjørn i på hovedet, fordi jeg synes, det er sådan et fint look til en snemand.

Kortet til snemanden er meget enkelt med blot et stykke mønstret papir og en lille strimmel med teksten på. Teksten stammer fra et Brandt-Lassen Design stempelsæt, som jeg købte med, da jeg var så heldig at vinde et andet stempelsæt på Instagram i sidste uge. Fordi jeg egentlig syntes, at snemanden var så sød og kunne bruges som julepynt, valgte jeg at lave en slids i kortet, hvor snemanden hænger i en snor. På bagsiden sidder et stykke washi tape, som er lige til at fjerne, hvis modtageren af kortet vil have snemanden op og hænge.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Juleblog 9. december 2013: En snemand

 1. Annette says:

  Rigtig sødt og sjovt kort – og så med indbygget ekstrafunktion som ophæng. Smart ide.
  Tillader mig lige at gemme ideen.
  Jeg husker godt hvordan det var i alle vores år – før vi fik børn. Man nød uroen og larmen mens der var børnegæster, men det var også rart at vende tilbage til orden og fred og ro…….. Hver ting til sin tid !
  God aften herfra.

 2. Karina Beck says:

  Hvor er det et flot kort og en sød ide at lave snemanden, så den kan hænge.
  God aften til jer.

 3. Ditte says:

  Hvor er han nutsi, super ide ;)

 4. Sikke et sjovt julekort, skøn måde at lave en snemand på :o )

 5. Dorthe/Pips says:

  Supersødt snemandskort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>