Juleblog 7. december 2013: Klippe-klistre

Jeg har skrevet om det før, men det gør det absolut ikke mindre vigtigt at skrive om igen: Bertram vil gerne klippe-klistre, når han er i Bonn. Faktisk var han lidt skuffet over, at han ikke måtte komme med til julekorteventet i sidste week-end, og det stod vist ikke fuldstændig klart for ham, hvad problemet var i, at det var et arrangement for voksne damer… I formiddag måtte vi råde bod på den uretfærdighed, så da Heidi, Chr. & Merle tog ind til byen, gik Bertram og jeg i krig med lim og saks.

Da jeg endnu ikke har et scrapbord her på Højen, måtte vi sætte tingene frem og sidde ved spisebordet. Det fungerer helt fint, men jeg glæder mig til, at vi igen kan sidde ved et rigtigt scrapbord. Bertram lod sig overhoved ikke bemærke med, om det var spisebord eller scrapbord, når bare der var stempler og tuscher.

Det er sjovt at se, at Bertram overhoved ikke lader sig holde tilbage af, hvad stemplerne er “tænkt til”, men bare kombinerer og leger sig frem. Det kunne man vist lære ganske meget af som voksen stempler.

I dag fik vi selskab i stuen af K, som sad ved sofaen og dimsede med sin pc, i de 2½ time Bertram og jeg var i gang med scrapperiet. Bertram fik lavet en rigtig fin julebog med flyvere, rensdyr, et bjerg der gik over to sider og mange andre detaljer, men jeg fik fixet et julekort og lidt julepynt. Alt i alt en meget produktiv – og helt igennem hyggelig – formiddag. Tak for legen, Bertram!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Juleblog 7. december 2013: Klippe-klistre

 1. Annette says:

  Det ser altså bare SÅ hyggeligt ud. For jer alle 3.
  Hvem er det lige der siger at man skal have et scrapbord ? Og hvem siger at stempler kun kan bruges på en måde ? Godt Bertram kan lære dig lidt…haha.
  Jeg kan igen se din afsindigt flotte reol på væggen. Vi har faktisk været ovre at kigge på den – efter at have set dit foto tidligere.
  Vi har flere ting her i vores nye hus, som ikke helt fungerer. Vi kunne se muligheden i den reol, men alligevel ikke helt…….men den er ikke skrinlagt. Ufatteligt mange ting der kan komme ud af blogbesøg. Så dejligt at vide på hvilke blogge man kan hente inspiration – også til boligindretning.

 2. Gitte says:

  Ih hvor I altså hygger. 🙂 Fnis ja så ved jeg det, man kan godt scrappe ved et spisebord. Det må jeg vist sige videre til min kære mand, han er af en anden mening….;)*gg*
  Ja de unger har bare ingen grænser, det kunne vi “voksne” godt lære lidt af…:)
  Rigtig dejlig aften

 3. Det er bare så hyggeligt at dele sin egen glæde med papir , saks og lim med en man holde af. Glæden bliver bestemt heller ikke mindre af, at det er et barn man sidder sammen med. De har bare en iderigdom, som jeg mange føler, at jeg mangler. Rigtig god søndag til jer alle.

 4. Charlie says:

  Næh hvor hyggeligt og dejligt. Og ja børns adgang til tingene kan vi lære meget af – jeg husker stadig da Mie opfandt en nye vanillekransdie da hun så mine QK igennem for en del år siden. God 2. søndag i advent – og for søde Bertrams hørelses skyld var det nok godt han ikke var med sammen med de voksne damer. =0) Hils K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.