Juleblog 6. december 2013: Efter Xaver / Bodil / Sven

Der var vist ikke nogen, der missede, at der gik en vinterstorm henover Nordeuropa i går. Jeg synes, det er lidt sjovt, at stormen har mindst tre forskellige navne: Bodil i Danmark, Sven i Sverige og Xaver i Tyskland. Jeg tror, at mit favoritnavn er Sven…
Hernede blæste det da lidt, men absolut ikke noget, der minder om niveauet i Danmark. Jeg håber, at I alle sammen holder fast og forbliver tørskoede her til aften. Det ser ikke rigtig sjovt ud, må man sige.
Vi har besøg af Familien Skovgaard i denne week-end, og heldigvis kunne de komme så tidligt af sted, at de nåede ud af Danmark, inden Bodil lammede landet. Og det er vi rigtig glade for, for det er hyggeligt med et julebesøg.

I dag har vi fået lov at mærke bagkanten af Xaver, hvilket har betydet, at det har været koldt og vådt. Noget af det våde kom ned som slud, men i en times tid i eftermiddag var nedbøret faktisk hvidt. Der er ingen tvivl om, at en snestorm får udsigten til at gå helt i stykker…

Det ser dejligt ud, når der falder sne omkring julepynten på terrassen, og jeg kan ikke skjule, at jeg ville have været godt tilfreds, hvis sneen var blevet liggende. Det gjorde den absolut ikke, og lige så hurtigt som det var faldet, var det hele væk igen. Men jeg håber ikke, at det bliver sæsonens sidste sne.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Juleblog 6. december 2013: Efter Xaver / Bodil / Sven

 1. Katharina says:

  Hvor ser det bare idyllisk og hyggeligt ud med det udendørs pynt!

 2. Annette says:

  Du er altså bare god til julehygge – både ude og inde. Fine, fine opstillinger du har lavet.

 3. Dorthe/Pips says:

  Hvor har du pyntet flot og hyggeligt på din terasse!

 4. Hvor der fint med julehygge, den rosenkål krans er så skøn, en super ide :o)

 5. Pingback: Juleblog 3. december: Snevejr! | @ Cecilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.