Juleblog 5. december 2013: Kæmpestjernen

Sidste år (tror jeg) købte jeg en kæmpestor stjernelampe hos Ikea med den tanke, at stjernen skulle hænge allerøverst i trappeopgangen på Riesstrasse. Den kom ikke op sidste år, og i år kan den af oplagte årsager ikke hænge i trappeopgangen på Riesstrasse… Men da jeg fandt den i en af julekasserne, fik jeg lyst til at samle den og bruge den på eller anden måde her på Højen. På grund af vores betonlofter er det ikke sådan lige at bore et hul i loftet og hænge stjernen (eller noget som helst andet op), så derfor besluttede jeg, at den måtte blive en del af juleindretningen på en anden måde.

Da jeg havde fået samlet den (ikke efter anvisningerne for det virkede altså overhoved ikke), kunne jeg konstatere, at det ikke var så tosset endda bare at lade den stå på gulvet. Faktisk overvejer jeg lidt, om den skal blive stående, når julen er forbi. For den er godt nok fin, og den giver et skønt blødt lys.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Juleblog 5. december 2013: Kæmpestjernen

  1. Gitte says:

    Sikke en flot julestjerne. En rigtig fin ide at stille den på gulvet, hyggeligt
    Hvor er det rosenkåls hjerte bare fint.
    Forsat dejlig aften

  2. Sine says:

    Jeg synes sagtens at den kan få lov til at blive stående.. Januar bliver nemt så trist, nå alle julelysene pakkes ned..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.