Juleblog 22. december 2013: 4. (og 2.) søndag i advent

I år har der kun være to adventssøndage på vores kalender, fordi vi kun har haft mulighed for at fejre advent sammen med Lone & Finn på den første og den sidste søndag i advent. Så i dag var det både den 4. og den 2. adventssøndag 2013.

Vi var fem til advent i dag, og det er noget ganske nyt – men nu var Line her jo allerede, så hun kunne naturligvis ikke snydes. Så der var rigtig rigtig mange pakker på bordet allerede fra morgenstunden. Der er i det hele taget mange gaver involveret i december, må man sige.

Menuen var mere eller mindre klassisk brunch: æg, bacon & pølser, yoghurt med honning, müesli og mandarin+appelsin, Lones hjemmebagte scones med diverse oste samt pandekager. Sidstnævnte var det første, der nogensinde blev tilberedt på vores helt nye komfur – det er da den passende indledning til madlavning på komfuret.

Det er ikke så tosset med et bord, hvor der knap nok er plads til maden og gaverne. Den fik vist lidt ekstra på gavetangenterne, når der kun var 2 adventssøndage i en måned.

Selvom der i dag var længere rundt med pakkeåbningerne, så gik det i fin ro og orden. Line og K havde hver fået fire pakker, så der var bonus på bordenderne.

Da julelysene var brændt ned, var brunchen forbi, og så var det tid til dagens arbejdsindsats: Juletræet blev båret ind fra terrassen, og så gik Finn, Lone og jeg ellers i gang med pyntearbejdet. Men det er materiale til en anden dag på bloggen, for det var ikke noget lille stykke arbejde…

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Juleblog 22. december 2013: 4. (og 2.) søndag i advent

 1. Maryann says:

  Hvor ser det hyggeligt ud med det morbgenbord, og pakkerne passer da helt godt ind i billedet også gør de ikke? ha ha ha

 2. Det ser rigtig dejligt ud, med familie morgenmad gaver og julehygge :o)

 3. Annette says:

  Ingen tvivl om at I hygger jer. Og et lille bord er da smart, når I har så mange pakker og så mange små skåle og fade….det hele ser overdådigt ud.
  I øvrigt er du et dyrt bekendtskab for mig………NU blev jeg altså nødt til at købe de Kählerstager jeg har set på før – og i denne december har set flere gange dagligt ! Så nu har jeg også 5 stk – og nyder synet dagligt.
  (Håber jo meget på, at du laver et logo til julebloggerne med at man HAR blogget i december 13. Bare engang……..tak. Det er din løn for at have startet det hele i år. haha)

 4. margit bloch says:

  Sikken en hyggelig morgenstund… og med mange lækkerier…
  Tak for din søde hilsen, Cecilie… og JA… vi MÅ ses i det nye år…
  Som du måske har set på min blog er vi lige vendt hjem fra X-togt… igen, igen…
  God jul til dig og dine (igen) – og julekram fra mig til dig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.